Το κύριο νόημα στη δημιουργία αυτού του ψηφιακού μέσου επικοινωνίας είναι η εξέλιξή του σε τόπο συνεύρεσης και επικοινωνίας όλων όσων γυμνάζονται ή αθλούνται. Ο βασικός σκοπός του iForm είναι να μοιραστούμε τη γνώση, την εμπειρία και τις πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας. Ο βασικός σκοπός είναι να ανταλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες, γνώση και ιδέες για να γυμναστούμε καλύτερα, να αθληθούμε καλύτερα, να ζήσουμε καλύτερα. Στην “μοιράσου τη γυμναστική σου” στήλη θέλουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό: σας προτρέπουμε να μοιραστείτε με τους επισκέπτες του iForm τη γυμναστική σας, το άθλημά σας, την διατροφή σας, τη ρουτίνα της προπόνησής σας, τις απορίες και τις ανησυχίες σας σε σχέση με τη βελτίωση της άσκησής σας.

Στείλτε μας κείμενα, φωτογραφίες ή και video από τη γυμναστική και τα σπορ, προτάσεις και ιδέες, εμπειρίες από την επίσκεψή σας σε αθλητικούς χώρους, οτιδήποτε θα θέλατε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες του iForm. Θα τα δείτε δημοσιευμένα στην στήλη “μοιράσου τη γυμναστική σου”.

 

Είσαι γυμναστής, προπονητής, επιστήμονας του αθλητισμού, της γυμναστικής, αθλητής, αθλήτρια;

Μοιράσου τη γνώση και την εμπειρία σου με χιλιάδες ανθρώπους μέσα από το iForm. Στείλε μας κείμενο και φωτογραφίες, βοήθησε τους άντρες και τις γυναίκες να βελτιώσουν την ρουτίνα της άσκησής τους και να πάρουν νέες ιδέες.